Sunday, October 24, 2010

Rindu Bertandang lagi

aku dah blk gua musang ptg td.. bila balik sini rasa cepat sket masa berjalan.. esok dah start skolah blk.. pejam celik, pejam celik dah khamis.. mmg kami x sbr nak tggu hari bahagia 2 mggu lagi.. dah byk program yg aku rancang dlm kepala ni utk hjg thn ni..

the main plan is honeymoon puas2.. bg kami honeymoon ni x semestinya pegi tempat peranginan jauh2, duk hotel mewah.. asalkan kami bersama berdua, duk mane2 pun dah consider honeymoon..kan syg? tp of course kami ttp akan pegi tmpt peranginan dlm m'sia ni..

Sbnrnya cuti hjg thn ni, aku nak bt blk aktiviti aku bt ngan 'si dia' ms belajar dulu.. antaranya, minum petang kat santai, tasik seri permaisuri.. joging every sunday morning, main badminton every sunday afternoon.. makan kek n minum coffee kat secret recipe.. layan roast coffee kat mc.d smpai pg.. minum petang kat taman tasek shah alam.. n many more.. nak gak tau ape beza rasa bercinta lps kawin cane..

cuma aku harap sgt layanan aku kat 'si dia' x berubah lps kahwin ni & hopefully aku akan lebih menyayangi, mencintai & menghargai 'si dia'..

'si dia' dah tido.. lama bersembang kat phone td, nsb baik x hbs kredit aku.. tp xpe.. thanks 2 celcom, aku dapat panggilan percuma 7 hari.. bergayut je r seminggu ni dari hbs sekolah smpai pagi nak gi skolah blk..hehe.. Tadi 'si dia' ckp nak anak kembar, so aku pun janji ngan dia, klau berjaya dpt kembar, dia dapat Nissan Grand Livina Impul sebijik.. hehe.. Hope our dreams will come true syg..

[dalam hati]

x kisah kembar ke x syg.. as long as they are as beautiful as you.. with beautiful eyes & lips like yours.. they will be the most beautiful creation on earth, granted to us..

1 comments:

Habibi said...

miss u too sayang...tringin jgk nk g tgk wayang, joging, minum petang mcm dulu2..nnt dh bleh holding hands kan..hehehehe