Sunday, April 24, 2011

Kasihku…ku amat mencintai kamu

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu...

Wednesday, April 20, 2011

After a long time...

Dh lama rsnya x update blog coz we're both busy ngnkeje, everyday life..tp xnk ckp about work here coz mmg xkan habis..everyday ade je new work..


As I mentioned..don't wanna talk about work..aku nk share news yang sepatutnya the day we got the news lg dh update kt cni..tp, maybe coz terlalu busy and excited, kami lupa yang kami ade blog..


Alhamdulillah..syukur pada-Nya..dh bulan ni dh masuk bulan keempat aku pregnant..anugerah yang sangat bernilai dlam perkahwinan kami..thanks sayang..


happy?of course kami sgt happy kerana kami memang dh bersedia untuk menimang cahaya mata...aku?alhamdulillah..alahan xde la teruk sgt..aku masih kuat untuk berulang ke sekolah dengan moto..nk beli kete still xmampu..


Tp, ketika ini memamg menduga ketabahan dan kesabaran..berjauhan pada waktu mcm ni mmg bt aku sedih..sunyi..rindu hubby setiap masa...tp, walaupun jauh, hubby slalu support and jaga kami.


bulan ni borang pertukaran keluar..aku dh isi..Guru Besar pun dh sahkan td..harap2 berkat dan rezeki baby kami dapat bersama..InsyaAllah..


Rindu?memang sangat rindu..dapat jumpa hari minggu je..esok my hubby akan datang..hari jumaat g check up baby..xsabar rasanya nk tau perkembangan die..


dat's all..hope that aku akan dapat continue update our blog lg after this..



[dalam hati]

missing u so much sayang..baby xsabar nk jumpa abi this thursday..