Saturday, August 20, 2011

Our Fetus!!

Last friday as usual pegi check up utk 4 dis month..baby dh 34 weeks ++..Alhamdulillah..semuanya ok..baby pn dh capai berat 2.2kg compared to last check up 1.8kg..naik 400g..it's good eventhough umminya puasa baby tetap naik beratnya..berat ummi plak xnaik pn..still 61kg mcm last check up.. sgt excited actually coz at last baby nk gak tunjuk muka..kalau x asik ttp ngn tangan je..dis time siap bleh senyum2 lg..rs nk mengalir air mata..sungguh perasaan menjadi bakal ibu itu xternilai harganya..sgt2 indah..rasa setiap kali baby bergerak dlm rahim tu sgt indah..xterucap..setiap x baby bg reaksi bile bercakap ngn die..bagaikan die memahami ape yg umminya ckp..terima kasih Ya ALLAH kerana memberiku peluang untuk merasa keindahan menjadi seorang ibu.. Suamiku juga sgt teruja..xsabar mahu baby cepat2 lahir..oleh kerana terlampau excited hari ini die mengajakku ke plaza low yatt..nk beli kamera baru yg lebih canggih katanya..xsabar nk ambil gambar baby..aku ikutkan sahaja kemahuannya itu.. sesungguhnya kami xsabar menanti kelahiran cahaya mata pertama kami..semuanya ok setakat ini dan harapnya akan terus ok tanpa apa2 masalah sehingga hari kelahiran cahaya mata kami nanti..InsyaALLAH..amin..


[untuk sayangku]
drive leklok sayang..see u next thursday..baby & ummi will be waiting for u..xsabar nk cuti kan sayang..luv u & miss u so much..mmuah..

2 comments:

*@)------* said...

cute!eh baby boy ke?igtkn baby girl

Habibi said...

baby girl la aunt dora..