Saturday, June 19, 2010

Beautiful Evening Together..




petang tadi lepas je UAK, aku dan 'si dia' terus kuar pegi klang.. tujuan pegi klang 2 sebab nak pegi tempah baju pengantin.. yang introduce tempat ni is our good friend yang duduk kat klang.. thanks to her sebab byk tolong psl persiapan kitorg ni.. then after that, dia ajak plak kitorg pegi rmh dia.. dapat plak makan nasi pulut ngan kari ayam.. x penah2 aku makan sebelum ni.. mmg best r.. bila r dia nak ajak g rumah dia lagi.. haha.. then on the way balik, ingat nak balik terus, ntah cane aku boleh silap masuk highway kemuning shah alam.. dah alang2 masuk bandar shah alam, kitorg pun singgah kat tasik shah alam.. kat tasik 2 ada cafe, dah lama aku cadang nak ajak si dia datang sini, tapi hari ni baru kesampaian.. so aku dan si dia pun spend our precious evening kat cafe 2.. suasana masa mmg romantik habis, tgk sunset kat tengah tasik sambil tgk burung2 terbang pulang ke sarang.. tambah plak ngan alunan musik ballade cafe 2.. petang yang sgt indah bersama si dia..

[ Dalam Hati ]

abang harap masa berhenti di sini sayang.. ianya terlalu indah untuk ditinggalkan..

0 comments: