Thursday, April 29, 2010

Laguku Untukmu

Bila yg tersayang tgh sedih, xde mood, risau or senang kata dia x hepi, kita kenalah pujuk.. x kisahlah lelaki pujuk perempuan ke perempuan pujuk lelaki, dua2 ada peranan, masing-masing dapat kebaikan.. persoalan x reti pujuk-memujuk ni x timbul sebab kalau mengorat tau, xkan pujuk x tau..

Salah satu cara senang nak pujuk, dedicate je lagu kat si dia.. x kesahlah medium dedikasi 2 camne asalkan smpai kat si dia.. kalau berani, hantar je ucapan & dedikasi lagu dalam ruangan 'Luahan Hati & Dedikasi' kat Sinar FM..

Tapi aku lagi suka nyanyi sendiri kat si dia sebab dia cakap suara aku sedap.. pelik betul.. aku rasa cam biasa je.. tapi xpe, aku nyanyi jugak kat dia, lantak lah org cakap ape, ada je performance ape, mesti aku join sbb nak nyanyi kat dia.. lagu kat sebelah ni plak masa final exam kelas vokal.. dari awal aku nyanyi sampai habis, berkaca je mata dia.. pergh.. syahdu habis.. sedap sangat r 2.. haha

1 comments:

edora leezia said...

pentipu!!!!kunun nk merendah diri la di sini..sdgkan pasan richard marx! :)) weh...jgn ckp je kne pujuk..pujuk btol2 tau ble si dia merajuk. LOL