Sunday, June 12, 2011

cuti panjang telah berakhir...

Hr ni penamat untuk cuti panjang bagi semester 1..cuti selama 16 hari telah berakhir..si dia telah pn berangkat pulang ke gua musang tepat jam 6.10 ptg td..tinggallah aku dan baby kami sendirian..sedih, pilu semua menyelubungi rasa hatiku..masuk je dalam rumah terus menitiskan air mata..lama sangat cuti macam ni lah jadinya...

Si dia baru shj berangkat, aku dan baby sudah pun merinduinya...kami perlu menunggu 4 hr lagi untuk kembali ketemu..sungguh...keadaan begini cukup perit..sedih apabila setiap kali terpaksa berjauhan..bilakah sampai masanya kami akan bersama dan tidak lagi berjauhan..

Dengan keadaanku yang sudah masuk bulan ke-6 aku rasakan diri semakin sensitif..risau dan terasa ingin selalu dekat dengan Si dia..tp aku tau dan sedar semua itu x mungkin..Ya ALLAH..kuatkanlah semangatku demi suami dan baby yang ku kandung ini..Amin..

[untuk sayangku]

sayang...harap sayang pn kuat..semoga perjalanan sayang selamat setiap kali dtg dan pulang untuk berjumpa baby dan ayang..umi dan baby sentiasa mendoakan keselamatan abi..kami menghitung hari untuk berjumpamu sayang..mmuaah.


0 comments: