Thursday, November 11, 2010

Syukur ke Hadrat Ilahi

Alhamdulillah.. cinta yg kami semai selama 6 thn akhirnya berjaya diikat dengan ikatan yg sah.. sesungguhnya aku sgt2 bersyukur ke hadratNya kerana 'si dia' yg aku impikan menjadi permaisuri hatiku & suri rumah tanggaku akhirnya jd kenyataan.. walaupun macam2 ujian, dugaan & halangan yg menimpa kami, akhirnya aku berjaya memiliki 'si dia' dgn sekali lafaz..

memang x dpt digambar perasaan aku menjadi seorang suami pada wanita yg aku cintai & kagumi selama ni.. aku tau & aku yakin 'si dia' mampu menjadi seorang isteri yg taat, rajin & penyayang.. aku pun harap aku mampu jd suami yg terbaik untuk 'si dia'..

Sekarang ni, rutin hjg mggu aku adalah berulang alik dr gua musang ke kuala kubu bharu.. so to make sure aku x bt 'si dia' menunggu lama, aku dah beli sebijik kompak yg mampu memecut dgn lbh pantas.. 'si dia' pun suka naik kete baru kami ni.. tapi panas skit sebab aku blum tinted lg, modal x ckp.. hjg mggu ni aku akan tinted ngan tinted mahal, so 'si dia' selesa duk dlm kete..

sekarang ni aku tgh sibuk ngan kursus kat bandar gua musang.. esok pun aku ada kursus lg smpai petang.. tapi aku akan make sure aku cepat blk jumpa 'si dia' so that kami bleh dinner skali.. klau aku lmbt, mesti 'si dia' x mkn sbb nak dinner ngan aku.. and that's why i love u so much my lovely wife..

[dalam hati]

wait for me tomorrow, syg.. i'll get 2 u as soon as i can.. i promise syg.. muuahhh

2 comments:

Habibi said...

My dear hubby, biar lambat asal selamat..no matter what time you will arrive i'll wait for you..just promise me that you will drive carefull...
miss u so much hubby..mmuahh

*@)------* said...

hihihi....comey nye la pasangan ni..wahahha...weh..how was the reception kat tumpat?bb anta gmba ari2..comey...nk tgok gmba korg lak...kat ganu end of dis wk kn...gud luck n hav fun k!sori xdpt join mengkecohkan majlis..huhu..aku anta wakil k! :P

p/s:slmt bcuti...g honeymoon jgn lupe ole2 tok aku!